Behövs en renovering eller är det dags att byta fönster? Det finns både allmänna snickare, byggföretag och fönsterspecialister att vända sig till i Stockholm. Vad erbjuder JO Fönsterbyggarna för tjänster?

Renovering eller byta fönster i Stockholm?

JO Fönsterbyggarna har helt och hållet valt att fokusera på fönster och dörrar. Det som erbjuds är därmed:

 • Försäljning
 • Renovering
 • Konsultation

Är du osäker på om du behöver renovera eller byta fönster kan företaget kontaktas för konsultation.

Kunder och uppdragsgivare

Främst är det bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm som väljer att anlita JO Fönsterbyggarna. Det är därmed större och mer omfattande projekt än när privatpersoner vill byta fönster på en villa. I presentation av företaget lyfter de fram att de är ”experter på projektledning” vilket är orsaken till att de kan ta de större kunderna som kräver kompetens. Företaget vänder sig främst till kunder i Stockholm men kan även ge offert på arbeten i närliggande städer.

Nyckelfärdiga lösningar

Med nyckelfärdiga lösningar menas att allt genomförs av företaget – från start till mål. Vanligtvis nämns ”nyckelfärdigt” i samband med husförsäljningar och i detta fall att köparen kan använda huset direkt. På samma sätt är nyckelfärdigt när du vill byta fönster och du själv inte behöver lyfta ett finger.

Så sker fönsterbytet

Kontakta först företaget och diskutera fram en passande lösning för just ert boende. När det sedan är dags för montering sker följande:

 • Förbesiktning
  En montör kommer hem till dig och genomför en förbesiktning av boendet. Därmed har de sedan den information som krävs för att monteringen ska kunna ske säkert. I detta läge lämnas även en kontrollplan som ska följas när sedan montering sker.

 • Skydd av golv
  Nu rullas kraftiga mattor ut som ska skydda golvet i bostaden. Det är alltså inte enbart tunn papp eller plast utan ett rejälare skydd. Målet är att täcka alla gångytor där montörerna kommer att gå. För dig som bor i bostaden går det bra att bo kvar men finns det något ömtåligt eller extra värdefullt finns fördel att detta tas bort från arbetsområdet.

 • Material
  Med skylift lyfts allt material upp på balkongen. Det är även denna väg som de gamla fönstren tas ut. Nu kan montering ske av montörerna. En montering som tar 1 – 3 dagar beroende på bostadens storlek.