Om man behöver köpa flera flyttjänster i samband med sin flytt är det smidigt att anlita en mångsidig flyttfirma som har ett brett tjänsteutbud. Omega Flytt & Transport AB är en sådan, som kan bistå med hjälp både vad gäller tunga lyft och flyttstädning. Behöver man dessutom magasinera möbler eller annat under en tid går även det att lösa. Läs mer om flyttfirman Omega Flytt och dess tjänster här.

En ny flyttfirma med lång erfarenhet

Omega Flytt & Transport AB startades så sent som 2019 men grundarna bär med sig lång erfarenhet från flyttbranschen. Man har sitt säte i Borås och arbetar i och kring Göteborg, Halland och Skåne. Firman hjälper den som ska flytta från en liten bostad och som kanske inte har så stort bohag ännu men även den som flyttar från en stor och välfylld villa. Att anlita en flyttfirma likt denna gör att tjänsten anpassas efterbehov och så även offerten och priset.

Vilka tjänster erbjuds hos företaget?

Att en flyttfirma hjälper till med flytt är en självklarhet och många väljer att anlita hjälp för att slippa genomföra det tunga arbetet själva. Omega Flytt är specialiserade just på tunga lyft och hjälper både privatpersoner att flytta lika väl som företag. Två av tjänsterna som finns att hitta i deras utbud är alltså privatflytt och företagsflytt. Men det finns även mer att hitta:

  • Magasinering – Behöver man av någon anledning magasinera möbler och ägodelar kan man också vända sig till Omega Flytt. Magasineringen kan ske i samband med flytt men även om man bara behöver ett tillfälligt förråd.
  • Flyttstädning – Vid en flytt kan det även vara skönt att överlåta städningen till proffs – Omega Flytt erbjuder även flyttstädning till sina kunder, givetvis som tilläggstjänst.
  • Utlandsflytt – Dags att testa vingarna i ett nytt land? Det finns flera fördelar med att anlita en flyttfirma vid utlandsflytt – till exempel att bohaget är försäkrat under resans gång och såklart det faktum att man inte behöver göra något själv.
  • Tunga lyft – Har du köpt ett piano eller något annat stort och otympligt? Att lyfta och bära tunga föremål utan rätt kunskaper och utrustning kan vara riskabelt. Omega Flytt erbjuder flytthjälp även i liten skala, om det så bara är ett enda tungt föremål som ska flyttas.