En trädgård är en plats för umgänge, lek och lugna stunder. Vissa gillar att ha något att sätta händerna i medans andra föredrar en enkel och lättskött trädgård. För att nå det perfekta resultatet kan man i Stockholm köpa tjänster inom trädgårdsdesign, för att få hjälp att skapa den perfekta oasen utifrån sina egna önskemål. Nedan kan du läsa om några av dom tjänster som finns att hitta.

Trädgårdsrådgivning

Har du storslagna planer för din trädgård men känner dig osäker på vad som skulle kunna fungera och inte? I Stockholm finns bland annat trädgårdsrådgivning att hitta som tjänst under kategorin trädgårdsdesign, där man tillsammans med en trädgårdsarkitekt får möjlighet att bolla sina egna tankar och idéer på plats i den aktuella trädgården. Man får bra tips och råd att ta med sig till projektet och man antecknar själv det man tycker känns viktigt under mötet.

Trädgårdsrådgivning är även en fin present att ge bort till någon annan – kanske till nyblivna husägare i Stockholm eller till paret som ska gifta sig.

Styling i trädgårdsområde

Ska du hålla en stor fest hemma i trädgården? Kanske ett födelsedagsfirande, ett bröllop, ett examensfirande eller ett dop? Då finns tjänster inom trädgårdsstyling att hitta i Stockholm, där en trädgårdsdesigner kommer hem och ”piffar” i trädgården för ett välkomnande och harmoniskt resultat. Det man gör är bland annat följande:

  • Ansar buskar och växter
  • Städar upp
  • Arrangerar ljus och ljuslyktor
  • Sätter upp trädgårdsbelysning
  • Möblerar med möbler och dekorationer
  • Arrangerar planteringar i krukor

Styling är en populär tjänst inom trädgårdsdesign i Stockholm då många väljer att hålla sina stora fester och events utomhus under sommaren. Med en piffad och stylad trädgård blir festen ännu lite trevligare för både värdar och gäster!

Komplett trädgårdsdesign i Stockholm

Den som står inför ett större projekt och funderar på att göra om hela eller delar av trädgården kan få hjälp med att ta fram en komplett trädgårdsdesign. Detta sker med hjälp av en trädgårdsarkitekt som kommer ut på plats för att se vilka förutsättningar som finns samt höra om kunden har några speciella önskemål.

Därefter kommer arkitekten rita upp ett förslag på hur trädgården kan komma att se ut och man får en trädgårdsdesign som passar det aktuella läget, omgivningen och byggnaden.